About this blog

2011. július 25., hétfő

2011 Comic Con - Breaking Dawn Part 1 rajongói panel

A fordítás a Hypeable élőblogolásának fordítása.
Megjegyzés: a közvetítést az elején még egész jól átírta az illető, de miután megsokasodtak a szereplők sajnos néhány dolog kimaradt. Ha valamit furcsának találtok nézzétek hozzá az adott videórészt. A videókat az EatEditEtc  készítette.

"Üdvözöljétek a rendezőt, Bill Condont!"

Eric: Szóval Bill, te új vagy a projectben. Mondd el hogy kerültél kapcsolatba vele.
Bill: A nagyon rendes Summitos srácoknak köszönhetően. Elküldték nekem a kötetet. Imádtam. Olyan szerencse, hogy ezt rendezhetem, mert fantasztikus dolgok történnek ennek köszönhetően. Valamikor horrorfilmekkel kezdtem.

Eric: Elmerültél ebben a világban?
Bill: Teljesen. Nagyon hamar bevésődtem az anyagba.

Eric: Mi lenne ha behívnánk a többieket? Néhány arc talán ismerős lehet. Üdvözöljétek Kristen Stewartot, Rob Pattinsont és Taylor Lautnert!

Eric: Milyen volt leforgatni az esküvőt?
Kristen: Már 4 éve vártam ezt a forgatást. Ráadásul az egész forgatás legvégére tették be.. úgyhogy elég sokat kellett várnom arra, hogy végre megtörténjen. Mikor megláttam a díszletet pont annyira lettem izgatott és ijedt mint amennyire sejtettem, hogy az leszek. Mikor megláttam.. gyönyörű volt. A nap többi részében el voltam zárva egy szobába, mert nem vehettem le a ruhát és vigyázni kellett rá. Titkosszolgálati stílusú biztonsági rendszerünk volt. Végül egészen megnyugodtam, amin meglepődtem.
Eric: Rob... Edward és Bella nászútra mennek. Ezt a jelenetet Brazíliában forgattátok. Mesélj az ottani forgatásról.
Rob: Brazília csodálatos volt. Remek nap volt mikor odaértünk. Kellemes, meleg, minden amit vártál. Az első nap tényleg ilyen volt.. majd hirtelen a forgatás többi napján elkezdett esni.. és hurrikán jellegű szél fújni. Olyan volt, mint egy angol nászút. Többnyire bent maradtunk és sakkoztunk. De aztán Bill helyrehozta.

Eric: Taylor, neked is van kérdésem. De előtte még Billnek van egy kis meglepetése.
Bill: Mutatni fogunk egy pár videót. Igazából elég hosszúak. A film 2 nagy jelenete. Az elsőben Jacob van... a családja, a törzse, a falkája kitaszította, így a Cullen családhoz csatlakozott, hogy megvédje őket Samtől. Ez a film közepén történik, mikor kiderül, hogy Bellának több vérre van szüksége a túléléshez. Ezek a részek nincsenek benne a könyvben így új élményt nyújtanak majd.

JELENET: Jacob, Carlisle, Esme Bella megmentéséről beszélnek. Jacob: Kockáztatnád az életeteket. Esme: Hát persze, hogy megtennénk. Jacob: Tudom, mit kell tennem. Vágás Jacob-ra az erdőben, a falka tagjaival találkozik és a másik falka tagjaira vár.
Videó 2.
Eric: A videóból amit láttunk, tisztán látható, hogy Jacobnak nagy szerepe lesz. Elszakad a régi falkától. Beszélnél a karaktered újdonsült szabadságáról?
Taylor: Persze. Bár kicsit nehéz, mert a film elején Jacob még az a srác, akit mindig is láttál. Éretlen és még mindig szerelmes Bellába. Aztán összetörik a szívét. Rosszul fogadja. Úgy kezeli, ahogy Jacob kezelné. Egy teljesen más ember lesz belőle. Rákényszerül, hogy felnőttként viselkedjen és a maga ura legyen. És ha ez azt jelenti, hogy külön kell válnia a saját fajtájától, a testvéreitől, akkor kész arra, hogy ezt megtegye - és meg is teszi.

Bill előkészíti a második bejátszást. Első pillantás Edward és Bella nászútjába.
Jelenet: Edward és Bella Esme szigetére igyekeznek. Rob felemeli őt. Beviszi a házba. Bella nagyon szép és nem sápadt. Körbenéznek a házban. Edward: szeretnél körbenézni? Bella átsétál a ház egy másik részébe. A hálószobába. Az ágyra pillant, megérinti a függönyt az ágy körül. Látni az óceánt a háttérben. Edward az ágyra néz. A feszültség egyre nő közöttük ahogy az ágyat nézik. Lerakják a bőröndöket. Edward és Bella megfogják egymás kezét. Még mindig nagy feszültség. Edward: Akarsz előbb úszni egyet? Bella: Igen, jól hangzik (éjszaka van). Bella: Szükségem van pár emberi percre. Edward megcsókolja. Edward: Ne tartson sokáig, Mrs. Cullen. Edward kisétál. Leveszi a pólóját és bemegy a vízbe. Bella a fürdőbe megy. Magát nézi a tükörben. Gyorsan vágott jelenet. Fogat mos, kiöblíti a száját. Láthatóan nagyon ideges. Megint egy gyorsan vágott jelenet egy ismeretlen zenével. Kezet mos. Leveszi a jegygyűrűjét. Megtörli a kezét. Bevizezi a homlokát. Leborotválja a lábát. Kiválasztja a melltartót. Előveszi a fehérneműjét... bizonytalan abban, hogy felvegye e. Idegesen ül a padlón. Bella: Ne légy gyáva. Vágás a vízre. Bella odasétál Edwardhoz a holdfényben. Bella meztelenül sétál felé a vízben. Edward már bent várja.

Kérdés Robnak: Cedric Diggory vagy Edward szerepét volt jobb eljátszani?
Rob: Mindkettő nagyon jó volt. Mikor Cedricet alakítottam akkor még nem is tudtam igazán mit csinálok. Akkoriban abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán színész akarok lenni. A Twilight tényleg nagyon megváltoztatta az életemet. Ennek köszönhetően élhetek most ebben a világban.. szinte lehetetlen volt más módon bekerülni.

Kérdés Taylornak: A szerepeidhez gyakran van szükség harcművészeti tudásra. Szeretnél akciófilm sztár lenni?
Taylor: Mindig is szerettem az akciófilmeket. De nem csak ezzel szeretnék foglalkozni. Azt szeretem a színészetben, hogy különböző dolgokban feszegethetem a határaimat. Imádom Jacobot és ez a franchise olyan hihetetlen lehetőségeket adott számomra, hogy azt csinálhassam amit igazán akarok és még inkább legyőzhessem magamat. A következő filmben.. én alakítom Nathant az Abductionben. Ő teljesen más személyiség Jacobhoz képest, ami kicsit fura volt azután, hogy Jacob bőrében éltem éveken át. De izgatottan várom, hogy végre mindenki láthassa ezt is.

Kérdés: Jó a hajad Rob. Mik voltak az első reakcióid mikor Reneesme születését olvastad?
Mindenki: Uhm...
Kristen: Szerintem marha jó volt. Megpróbáltuk annyira keményen megcsinálni, amennyire csak tudtuk. Ez nem egy tipikus szülős jelenet. Két nap alatt forgattuk le. Egy két napos vajúdás elég kemény dolog (Bill Condon nevet). Ahogy ti is emlékeztek rá, a könyvben [Bella] szinte végig fuldoklik a vértől. Mindig az járt a fejemben, hogy mennyire nagyszerű, hogy még ekkor is bármelyik embernél keményebben képes harcolni.. mindazért ami benne van.. szó szerint (nagy nevetések).
Kristen: A második részben azt kellett eljátszanom, ahogy a méreg az ereimben halad. És ez rögtön azután van, hogy végre fellélegezhetnék a szülés után.

Kérdés: Meglepő módon le voltam nyűgözve a hátizmaidtól az előzetesben Rob. Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nyamm nyamm nyamm (nagy nevetések). A kérdésem igazából Kristennek szól. Ennyi év után végre te is vámpír sminket kaphattál. Milyen érzés volt. Rob ezzel kapcsolatos folytonos siránkozása jogos volt vagy csak ennyire nem bírja?
Kristen: Nagyon, nagyon jogos volt. Úgy érzed beléjük zárnak. De ez valamennyire segít is, mert így jobban odafigyelsz a mozdulataidra. A kontaktlencsék szarok, mert nem látni bennük szinte semmit. És főleg mikor mindkettőnknek bent van, még egymást is alig vesszük észre.

Kérdés: Sziasztok! Én Robtól kérdeznék... adhatok neked egy CD-t? Két éve már adtam egyet és most szeretnék egy másikat is. Egyébként melyik jelenetet forgattad a legszívesebben?
Rob: Nekem a szülős jelenet volt a kedvencem. Annyira különbözött mindattól amit eddig csináltam. Sosem kellett még így eljátszanom Edwardot.. szó szerint annyira meg van rémülve attól, hogy nem tud segíteni. És nincs senki körülötte. Megpróbált segíteni Bellán, de igazán semmit sem tehet. Kétségbe van esve. Alapesetben mikor ez történt a régebbi részekben mindig jött Bella és mentette meg. Minden egyes alkalommal Bella jön, és megmenti. De ezúttal nem tudja. Jó volt eljátszani egy olyan karaktert, aki teljesen megsemmisül az adott helyzettől.
Bill: Tőlem is kérdezték már, de egyszerűen annyi nagy dolog történik. Mindegyik... Nekem nincs kedvencem. Mindegyik nagy kihívás volt.
Kérdés mindenkinek: Anyukám szeretné tudni, hogy milyen különbség volt Kanadában és Louisianában forgatni?
Kristen: A külsőket mind Kanadában vettük fel. Louisianában elsősorban a stúdióban voltunk. A legtöbb benti cucc amit bent kellett forgatnunk sokkal érzelemgazdagabb volt. Ezek voltak a leginkább valósághűek. Nem mintha az egész sztori ne lenne az.. csak ezek leginkább személyes belsőségesebb jelenetek. Teljesen eltérő hangulata volt a kettőnek. Louisianában többet voltam vámpír, ami nagyon jó volt.

Kérdés: Nagyon izgatott vagyok a Breaking Dawn miatt. Melyik jeleneteket várjátok legjobban a második részben?
Taylor: Én nem fogok újat mondani, a szülős jelenet mellett maradok. Szeretném ha Bill elismerést kapna érte. Mikor olvastam rengeteg mindent kellett feldolgozni benne. Annyira érdekes volt, hogy fogalmam se volt, hogyan fogják ezt vizuálisan megoldani. Muszáj elismernem Bill munkáját. Igazán elképesztő. Nem akarok túl sokat elárulni, úgyhogy erőlködnöm kell, hogy ne beszéljek róla. De a születéses rész fenomenális lesz. A rajongók nagyon meg lesznek elégedve.
Kristen: Viszont Bella akaratát is el kell ismerni. Hogy képes feláldozni magát azért, amiért harcol. Ezt már korábban is kijelentette, ezúttal viszont meg is teszi.

Videó 3.
Kérdés: Kristentől kérdeznék. A terhesség annyira megváltoztatja az életet. Milyen élményekkel gazdagodtál, hogy ezt átélted?
Kristen: Milyen élményekkel? Hah. Mostanában épp azt kérdezték tőlem, hogy milyen egy ennyire erőteljesen eltúlzott történetben játszani. Pedig ez a történet marad meg leginkább a valóság szintjén, azzal kapcsolatban, hogy mi történhet veled a való életben. 18 évesen.. ez nagyon nagyon is lehetséges [teherbe esni]. Ezt nehéz épp neked mondanom (a kérdező terhes). Igazából nincs bennem semmilyen élmény ezzel kapcsolatban... szóval ennyi.

Kérdés Robnak és Taylornak: Milyen érzés egy ilyen gyönyörű csapattal együtt dolgozni.
Rob: Őrületes (nevet).
Kristen: Ezt most kérdezik először!
Rob: Nem igaz! Tőlem mindig kérdezik.
Taylor: És mit szoktál mondani?
Rob: Akármelyik oldalról közelítem meg a kérdést rosszul jövök ki. Úgyhogy Taylor inkább válaszolj te!
Rob: Egyébként remek, jó hogy mindig dögös csajokkal vagyok körülvéve. Ezért is lettem színész.
Taylor: Össze is foglaltad. Vannak rosszabb munkák is. Egyébként jókat mulattunk. Mind nagyon közel állunk egymáshoz.
Kristen: Kicsit fura a dolog, mert mind rohadt jól nézünk ki (nevetnek).

Kérdés: Elárulnád milyen zenék lesznek a filmben?
Bill: Ezen épp mostanában gondolkodunk. Egyelőre 15 van. Még nem mondhatom mik, mert még nem kötöttük meg az üzletet mindenkivel, de annyit elárulhatok, hogy örülni fogtok.

Kérdés: Szia Taylor! Milyen volt elpróbálni a harcjeleneteket?
Taylor: A harcjeleneteimben.. leginkább farkas alakban vagyok. Szóval... ezt a dolgot buktam. Jó lenne, ha tényleg én csinálhattam volna őket. Baromi féltékeny vagy a mesterséges farkasomra. Bár azért el kell mondani róla, hogy nagyon kis aranyos és szőrös. De ennek ellenére azért kapok majd rendesen mindkét filmben. Az elsőben Edward rögtön ad egy gyomrost, miután rájön, hogy bevésődtem a lányába.
Rob: Volt egy kaszkadőrtrükk mikor Taylornak ki kellett ugrania a házból. Na az nagyon királyul nézett ki. Vagy 10 lépcső magasságot kellett leugrania. Mikor Taylor meglátta, azt mondta, "ááhhh, szerintem nekem nem is kellenek a drótok" aztán ment, rágyorsított és ugrott egy hatalmasat. Lenyűgöző volt látni.

Eric: Van néhány meglepetés vendégünk.. üdvözöljétek Julia Jonest, Elizabeth Reasert, Nikki Reedet és Ashley Greene-t!

Kérdés egy kislánytól akitől majd elájulnak: Rob... jó érzés volt, hogy gyereketek lett Bellával? (awww)
Rob: Az arckifejezésedet elnézve azt gondolom mást szerettél volna kérdezni (nevet). Kedvelem a gyerekeket. És szeretek velük forgatni is. Jól szórakoztunk velük.. főleg ebben a sorozatban. Mert hogy játszod folyton ezt a szoborszerű srácot. Nem lehet nehéz.. de miután megjön a gyerek, hirtelen minden olyan emberi lesz számára. És a babák.. együtt dolgozni velük.. ők igazából csak teszik a maguk kis dolgát. Ami elég jó, mert így igazából mindent végigimprovizálhatsz.

Kérdés Taylornak: Az Abductionbeli karakteredet szívesebben alakítottad, mint a Twilight-osat?
Taylor: Ez miért olyan vicces? (nevet a közönség). Őszintén szólva nem tudnék választani. Ahogy már korábban is mondtam, ők tényleg két nagyon különböző karakter. Lehetőségem volt arra, hogy Jacob eljátszása után, akit tényleg nagyon szeretek, alakíthassak egy másik karaktert, akit ismét felfedezhetek. De tényleg nem tudnék választani. Ez egy jó kérdés volt! Megfogtál vele.
Eric: Kérdés a frissen érkezőkhöz: meséljetek arról, hogyan fejlődött a karakteretek részről-részre.
Ashley Greene: Alice-nek lenni mindig nagyon jó. Egyfolytában huncutkodik és mindig jókedvű. De ezúttal az volt a legjobb, hogy végre alkalma nyílik megvédeni a családját. Előkerül egy olyan veszélyes oldala, amit eddig nem láthattatok a filmekben. A legjobbját hozza, hogy megvédje őket. Olyan sötét mélységekbe merészkedik, amit eddig nem láttunk tőle.
Nikki Reed: Rosalie nem éppen huncut és jókedvű (nevet). De örültem, hogy volt kb. 5 perc mikor ennek az ellenkezőjét kellet csinálnom. Jó érzés volt mosolyogni. Ez az ő számára is egy utazás volt, láthattunk valamennyire feloldódni. Bill-el nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy felfedjük a humorosabb és könnyedebb oldalát is, ez jó érzés volt. Az Eclipse-nél vettem észre, hogy a közönség nagy része elég sokat nevetett mikor a vásznon voltam, de én ennek örülök. Bella és Rosalie végre közelednek egymáshoz és ez sokkal fontosabb lesz számukra, mint a korábbi kicsinyes vitáik. *utalás a babára
Elizabeth Reaser: Az új vámpírokkal dolgozni nagyon jó volt. Volt egy pont mikor teltház volt. A Breaking Dawn-ban azt szeretem, hogy egy olyan erősebb karakterré fejlődik, amilyenné nem gondoltam, hogy valaha válni fog. Arra is rájöttem, hogy ez sokkal hihetőbb is így, mert minden anya, akit ismerek.. a család legerősebb tagja.
Julia Jones: Az Eclipse-ben Leah egyfolytában dühös volt - hogy így mondjam - és a Breaking Dawn-ban végül döntést kell hoznia. Ő azzal fejlődött, hogy olyan döntést hozott, ami boldoggá teszi. Törődővé teszi. Jacob olyan lehetőséget ad neki, amitől végre kitárhatja a szívét és képes szenvedélyes lenni. Számomra ez hatalmas megkönnyebbülés volt. Nagyon örültem, hogy ebben az állapotában válhattam el tőle.

Kérdés: Volt lehetőségetek beülni egy brazil mozira amíg ott voltatok?
Bill: Sajnos nagyon szoros beosztásunk volt, és pont a Rio-i fesztiválkor érkeztünk. De nagyszerű emberek voltak a csapatunkban. 6 hétre vettük fel őket. Így valamennyire volt rálátásom az itteni filmezésre.

Videó 4.
Kérdés: Köszönjük, hogy mindannyiunkhoz szóltok. Én a rendezőtől szeretnék kérdezni. Milyen eszközöket használtál, hogy hű maradj a könyvekhez a filmek készítésekor. Mit használtál és mik inspiráltak?
Bill: Stephenie Meyert a forgatáson. És természetesen Kristent. Komolyan mondom ő a valaha volt legnagyobb rajongója a sorozatnak. Volt egy többhetes folyamatunk amikor a forgatókönyvet beszéltük át. Olyan dolgokat raktunk bele amiket Kristen ajánlott. Aztán a forgatás estéjén.. együtt töltöttük az estét, mielőtt még egyszer átnéztük volna. A filmek Bella nézőpontjából készültek szóval mindenképpen bele akartunk látni a fejébe. Végülis ez volt a küldetésünk, nemde?
Kristen: Igen. Valójában hagynod kell életre kelni a pillanatokat. Bill-el ez nagyon könnyű. És a többiek is mind sokat segítenek.

Kérdés: Taylornak... először is, imádlak. Érdekelne, hogy milyen érzés, hogy ebben a részben ilyen központi szerepet töltesz be?
Taylor: Elég nagy a nyomás rajta, mert Brazíliában történnek ám a dolgok. Érdekes betekinteni Jacob szemszögébe, kis pillanataiba, meglátni, hogy mivel kell megbírkóznia. Nagyon sokat fejlődik. Izgalmas megfigyelni, hogyan kezelte a szituációkat eddig és most hogyan kezeli ezeket a vége felé közeledve.
Kristen: Jó hogy kicsit kiléphetünk Bella szemszögéből, hisz ő valamennyire elzárkózik a körülötte lévőktől. Jó ez így... Az egyik résznél is azt mondja "mindenki menjen el". És jó, hogy nem tudjuk meg mi a baja. Azon tűnődsz vajon mi lehet Edwarddal. Eléggé hadilábon állnak.

Kérdés Nikki Reednek (Rosalie): Mi fog legjobban hiányozni a közös forgatásokból? Hogyan fogtok kapcsolatban maradni egymással?
Nikki: Hiányozni fog... mindannyiunknak voltak nagyon különleges pillanataink. Egyenként. És közösek is. Hiányozni fog, hogy egy közösség részese voltam. Azt vettem észre, hogy lehetett bárkinek bármilyen problémája, mindig volt valaki aki mellette volt. A kapcsolattartással kapcsolatosan nem tudom mi lesz. Szeretném azt mondani, hogy meseszerű lesz a vége s hetente összeülünk majd együtt vacsorázni. Lesznek olyan dolgok, amik örökre megmaradnak. Ez mindannyiunk számára egy fantasztikus dolog volt.
Ashley: Nikki összefoglalta. Jó volt, hogy személyesen és felnőttként is tanulhattunk és fejlődhettünk. A következő két évben még teljesen rendben leszünk, mert ott lesznek a premierek és a találkozók. De végül sajnos ez is véget fog érni.
Elizabeth: Hiányozni fog, hogy a hajnal 4 órás kelés volt a normális. Hülyeségnek hangzik, mert mikor fel kellett kelnünk nagyon utáltuk, de én nagyon szeretem azokat a pillanatokat amikor besétálunk a díszletbe, vagy mikor megyünk a büfébe és felmarkoljuk a kaját. Hiányozni fog a sminkes, a fotós, és persze Bill Condon is. Hihetetlen emberekkel dolgozhattunk együtt. Minél több időt töltesz el ebben az iparban ,annák inkább rájössz, milyen szerencsés vagy, hogy EZEKET átélhetted.
Julia: Az fog hiányozni hogy csak szimplán távol vagy az otthonodtól és olyan emberek vesznek körül akikkel ugyanazokat élitek át. Nagyon közel kerültök egymáshoz, mert szinte elszeparálódsz a kinti világtól. Nagyon nagyra tartok mindenkit aki ebben az egészben részt vett. A kapcsolattartás titka pedig a megfelelő sorrend felállítása. Na meghogy LA-ben maradj. (nevet)
Rob: Mindenki nagyon remek... de eljön az a pont amikor azt mondom "soha többet!" Ez pedig a nagy premier után lesz!

Kérdés: Szeretnék gratulálni mindannyiótoknak a sikereihez. Melyik a kedvenc részetek a Saga-ból?
Bill: Breaking Dawn.
Rob: Az 1 vagy a 2?
Bill: Az 1.
Rob: És melyik lesz jövőre?
Bill: A 2. (nevet)
Taylor: Én teljesen őszinte leszek. A harmadik könyvet imádtam. De... ez a rész (Part 1) lett a kedvencem. Hihetetlen időket töltöttünk együtt. Ez a film...olyan megvilágításban láthatod az összes karaktert, amilyenben eddig soha. Olyan dolgokkal megbírkóznunk amivel eddig sosem kellett. Azt hiszem ez lett a kedvencem. Kihívás volt, de mind nagyon jól éreztük magunkat.
Kristen: A kedvenc könyvem mindig is a New Moon lesz, de a Twilight-ot is nagyon szeretem. Catherine elképesztő munkát végzett, melynek köszönhetően ez teljesen kitűnik a többi rész közül. De ezt a mostanit (Part 1) is nagyon szeretem. Épp mostanában láttam. Néhány résznél elfogott a nosztalgia... ahogy láttam őket megházasodni, Bellát terhesen... furcsa volt. Hihetetlen mindennek a részének lenni.
Kérdés: Taylor.. mennyire hasonlít a karaktered az igazi személyiségedhez?
Taylor: Nagyon remélem De ezt nem én tudnám megítélni a legjobban. Nagyon kedvelem Jacob-ot. Nagyszerű értékei vannak. Hűséges, kitartó és egy nagyszerű fickó. Megtisztelve érezném magam, ha a körülöttem lévők azt mondanák, hogy olyan vagyok, mint ő.

Kérdés: Benne lesznek a filmben a [karakterek] háttértörténetei?
Ashely: A legtöbb rajongó többet tud Alice-ről, mint én. És a legtöbben már ismerik a történeteiket is. De ez nem lesz a filmben. Nekem ez nem gond.

Kérdés: Nagyon szeretem a hangoskönyveket. Valamelyikőtök fog valaha szinkronizálni?
Elizabeth: Én nagyon szeretném ,mert ilyenkor legalább felvehetsz mackónadrágot.
Kristen: Mindenki csinálná, nem? Én biztos.

Kérdés: Szoktatok zenét hallgatni, hogy hangulatba kerüljetek egy-egy érzelmes jelenet forgatásakor?
Kristen: Alap, hogy használok zenét. És igazából erről van is egy nagyon jó sztorim. Aznap volt mikor az esküvőt forgattuk. Na ott megszólalt a tökéletes zene. Annyira jó lenne, ha bekerülne a filmbe. A Band of Horses For Annabelle című száma volt és határozottan a filmben a helye. Ez volt az egyik legmegindítóbb élményem. Nagyon hangosan játszották és ez igazán kisegített akkor.

3 megjegyzés:

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy hol találom meg a nászutas jelenetet?? Mert csak a Jacob-os van meg. Ha tudnátok egy linket adni, azt nagyon megköszönném :)

Csajok! megtaláltam tegyétek ki légyszi az oldalra hogy mindenki láthassa: http://www.youtube.com/watch?v=VMDSWDR0eKI&feature=player_embedded

Köszönjük a sok munkátokat! :)

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More