About this blog

2010. szeptember 16., csütörtök

Robert Pattinson interjú a német Instyle-ban

Hihetetlenül szexi!

Robert Pattinson a Twilight sztárja a szabályok nélküli, az első, igazi szerelemről mesél és arról, hogy miért fogadna el egy kutyát, és hogy miért csak hotelekben lakik.

Robert Pattinson reggelire teát iszik tejjel, kikapcsolja a klímát, helyette szélesre tárja az ablakokat. A Beverly Hills-i Four Season Hotelben adott interjú alatt a 24 éves Twilight sztár fekete pólót, bézs Levi’s farmernadrágot visel. A legendássá vált haját kétoldalt lenyírták - az új szerepe a 30-as években játszódó “Water for Elephants” című film végett, amiben állatorvosként áll kamerák elé Reese Witherspoon-nal és Christoph Waltz-zal. Egy egész jó átvezetés Edward Cullenből, a vámpírból, akiért lányok milliói sikoltoznak. A film harmadik részében az Eclipse-Napfogyatkozásban, Bellának (Kristen Stewart) végre be kell ismernie halhatatlan szerelmét. A való életben mindketten továbbra is kitartóan hallgatnak a kapcsolatukról. Robert továbbra is egy álomférfi marad.

Minden Twilight kolléganője azt nyilatkozta, hogy a regényolvasókhoz hasonlóan szerelmesek tudnának lenni, Edward Cullenbe. A vámpírba, aki elzárkózik a házasság előtti szextől. Mit gondol erről?
Azt hiszem Edward fél a szextől. (Nevet) Nem, egyrészről meg tudom érteni én is a nézeteit, mert az a rész a legizgalmasabb egy kapcsolatban, amikor az ember még nem biztos a másikban. Talán ezzel a nézettel egy kicsit régimódi vagyok. A szerelemben nem kellenének szabályok. Vannak párok, akik megismerik egymást egy bárban, ugyanazon az éjszakán lefekszenek egymással és végül az idők végezetéig boldogan élnek.

Mit szól ahhoz, amikor a filmpremiereken a lányok “Vegyél feleségül”-öket kiáltoznak?
Kicsit túlzónak tartom, de ez csak a munkám része.

Azt mondta néhányszor, hogy a legmélyebb kapcsolata a kutyájával van...
Ez csak félig volt komoly. Sajnos a kutyám egy West Highland Terrier múlt decemberben 18 éves korában elpusztult. Szeretem a kutyákat, és szeretnék még egyet. Leszívesebben egy idősebbet, aki már be van tanítva. Másfelől: akarok-e egyáltalán egy olyan kutyát, aki már tökéletes? Az már olyan lenne mint egy előre bebútorozott lakás. Olyan személytelen.

De ehhez már hozzászokott. Csak bérkocsikkal közlekedik, hotelekben lakik, és éttermekben eszik. Milyen ilyen “hontalannak” lenni?
Ez szükséges. Los Angelesben felváltva lakom öt hotelben, mert két nap alatt a paparazzik értesülnek róla, hol vagyok. Ezért nem veszek házat sem. Mert egy hét után minden ember tudná, hogy hol lakok - az már nem otthon.

Milyen az élet a hotelekben?
A szobaszervíz nem rossz. Londonban rabja voltam a zsíros indiai csirkés ételeknek, amikből minden este rendeltem. Most L.A.-ben egy Deli-Service-ből rendelek öt egészséges ételt, amiket reggelente szállítanak ki. Én magam csak pirítost tudok csinálni, valamint mindenféle barbecue szósszal bolondítok meg mindent. (nevet)

Néha egyedül érzi magát a hotelszobában?
Erről szó sincs. Szüntelen emberek vannak körülöttem. Egy filmforgatáson legalább 300 embernek köszön oda az ember.

Jobb volt, amíg nem volt híres?
Nem, unalmasabb. Korábban nem engedtek be olyan klubokba, amelyeket ma elkerülök. A Twilight mozi premierje előtti négy hónap volt életem legnagyobb parti időszaka. Volt olyan, hogy Los Angeles legmenőbb klubja vendéglistáján ott állt a nevem. A paparazzik még nem ismertek, de minden kidobó beengedett. Londonban a dolgok máshogy működnek. Ha a kidobónak adsz 200 fontot beenged, attól függetlenül, hogy híres vagy-e vagy sem. De azt hiszem, a klubos korszakom már a múlté.

Írta: Brigitte Steinmetz
Fordította: LiL

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More