About this blog

2010. június 15., kedd

Robert az Eclipse Press Junket-en

Robert Pattinson Twilight Eclipse slice
Los Angeles - 2010. június 12.
11:53 a.m. Belépett Robert Pattinson. Mióta ezeken az eseményeken látom, könnyen az a legjobb frizurája.
11:54 a.m. „Meg kellett tanulnom, hogy hogyan kell rendesen futni” mondta Rob azokról az új készségekről amiket elsajátított a film miatt. „Sok időt töltöttem egy hatalmas futópadon, mint amilyenek azok a kerek amikben az egerek futnak.”
11:54 a.m. „Azt hiszem a bukás és nem megfelelőség érzésétől való félelem” így válaszolt Rob arra a kérdésre, hogy „Mi hajtja őt?”. Azt illetően hogy valójában mit vezet, azt válaszolja hogy kölcsönözhető/bérelhető autókat.
11:55 a.m. „Mikor talál egy dolgot amihez ragaszkodhat, az az mikor a birtoklási vágy eluralkodik rajta” mondja Rob magyarázva, hogy Edward miért ragaszkodik ennyire Bella közelségéhez, megjegyezve, hogy a karakter integráltabbá válik a valódi világban. Hozzáteszi „Remélhetőleg a Breaking Dawn végére egy normális 17 éves srác lesz, leszámítva a sápadtságot.”
11:56 a.m. Rob elmondta, hogy nem versengene egy sráccal egy másik srác barátnőjéért. „Soha nem lennék Jacob helyében” mondta.
11:57 a.m. „Ez jó volt, mert soha nem csináltam senki mással bármit is Kristen mellett” mondta Rob arról hogy sikerült Taylor-ral együtt dolgozni és a felfedezésről hogy a karakterének vannak „kicsinyes érzelmei” valamint az érzelmek nagyobb skálájának átéléséről. Taylor-t az „igazán jó” jelzővel illete. Értékeli más srácok jelenlétét a jeleneteiben, mivel ez lehetőséget ad a karakterének hogy felismerje ez több Edwardnál és Bellánál.
11:58 a.m. Gyerekek, Robert Pattinson hisz abban hogy mindannyiunknak van lelke.
11:59 a.m. Nem szeret szerelmi háromszög részese lenni, de azt mondta, hogy „Igen, talán” mikor megkérdezték hogy valaha is harcolt nőért. „Nem tudom hogy a szerelem miatt volt-e” tette hozzá. „Sokkal inkább a büszkeségről szólt.”
12:00 p.m. A Twilight-nál sok színfalak mögötti beszélgetéseket tartottak hogy kitalálják a film hangulatát és motívumait - mondta el Rob. Chris Weitz határozottan következetes volt az első filmhez igazodva tetteiben. David Slade pedig elhatározta, hogy mindent másként csinál.
12:01 p.m. Mi volt David Slade legnagyobb változtatása? „Azt hiszem nagyon harcolt, hogy ne csinálja igazán…hogy is mondjam… ünnepélyesre?” Rob elmondta még, hogy Slade azt akarta, hogy pörgessék fel a dolgokat mind a jeleneteket mind pedig a karaktereket illetően.
12:02 p.m. „Csak akkor, ha van rá időm” mondta Rob arra a kérdésre, hogy vajon volt-e ideje arra, hogy zenét szerezzen a filmek forgatása elkezdődött. Elmondta hogy a Twilight-ot TV-ben csak pár nappal ezelőtt látta és bizarrnak találta, mikor az általa szerzett dalt hallotta. „Ez tényleg azt mutatja, hogy egyikünk sem gondolta hogy ilyen hatalmassá válik” mondta Rob arra vonatkozóan, hogy egy dala hogy kerülhetett fel a soundtrack-re egyáltalán.
12:03 p.m. Bővebben az „Én melegebb [testhőmérsékletileg] vagyok. ” sorokhoz. Azt mondta „Nem tudsz semmit sem mondani, csak annyit ’Oh igen. Az vagy.’” viccelődik Rob. Értékeli Taylor sok vicces/szállóige-típusú sorait. Valamint sokat viccelődik azzal a helyzettel kapcsolatban mikor Taylor-nak a szürke ’farkas’ öltözéket kellett viselnie.
12:05 p.m. Rob olvassa a saját rajongói oldalait? Van kedvence? „Eléggé hihetetlen ahogy az információkat ennyira gyorsan megszerzik. Néhányukat szoktam nézni hogy tudjam a beosztásomat. Hétvégenként látogatom őket mikor tudok eljutni az ügynökségemhez.”
12:06 p.m. Tiszteli a Twilight rajongói közösséget, ami az Interneten keresztült épült ki.
12:06 p.m. Aggódik amiatt, hogy Edward mindig dominálni fogja a karrierjét. „Nem tudom. Remélem nem. Tényleg nem tudom. Talán ez egy jó dolog lesz.”
12:07 p.m. Rob azzal viccelődik, hogy az ő elméje és Kristené másként működik, mikor a felkészülésekről van szó. Ő [Rob] megpróbál az eszével gondolkodni, míg Kristen az érzelmekre próbál koncentrálni. „Nem érzem magabiztosnak magam anélkül, hogy ne tudnák többet arról, hogy miért csinálom így a dolgokat” mondta el Rob, de hozzátette hogy sokkal jobban beleásta magát ebbe a karakterbe mint bárki más.
12:08 p.m. Jövőbeli tervek… a Bel Ami-s karaktere tehetségtelen, de van érzéke a kiváltságok, a jogosultságok megszerzésére. Nyilvánvalóan a felső tízezer köréből sok embert elcsábít és von be a bűvkörébe. „Egy teljesen erkölcstelen, gonosz karakter. Ez egy történet, hogy hogyan tudnak a szarságok néha győzelmet aratni.”
12:10 p.m. Megóvlak titeket a Vizet az elefántnak történetének elmesélésétől. El kéne olvasnotok a könyvet. El kellene olvasnom a könyvet. Úgy hallottam, hogy ez egy jó könyv.
12:11 p.m. Milyen volt Rob-nak harcolni egy lányért? „Az egyik producer azt mondta nekem, hogy ’Annyira lelkesnek tűnsz ebben a harcjelenetben’” mondta Rob, Bryce Dallas Howard-ot ’a legszelídebb személynek’ titulálta. Hozzátette „A legtöbb igazán durva dolgot dublőrrel csináltam meg.” Elmesélte nekünk, hogy a legtöbb dolog, amit Bryce-szal csinált az a „körözések és egymás megragadása volt.”
12:13 p.m. Rob kapott egy Rob/Kristen kérdést. „Értem ennek a jelenségnek a fantáziáját? Nem, nem igazán. Az emberek szeretik a történeteket. Az alapvető következtetésem, hogy mindent szeretnének tudni a Twilight-ról, azt hiszem…” Egy ideig hezitál miután megígérte, hogy elmondja az igazságot. Akkor? Nincs válasz. Ledöbbentem.
12:14 p.m. Miért kellene az embereknek elmenni megnézni ezt a filmet? „Miért ne?” Gondolkodik egy kicsit. „Ez annyira hatalmas, hogy a kultúra részévé vált hacsak nem képzelem el ezt az egészet.” Szüntetet tart „Azt hiszem ha mostanáig nem tudod hogy miről szól a történet, valószínűleg soha nem mentél el a moziba [megnézni], szóval most az egyszer miért ne tennéd meg?” Elismeri, hogy a minap a Twilight újranézése után rájött hogy a film egy kicsit kevésbé elérhetőbb.
12:15 p.m. Rob nem olvasta még a Breaking Dawn-t. „Csak apró pletykákat hallottam arról, hogy mi történik benne” mondta.
12:16 p.m. A kontaklencsék segítették Edward spirituszának átélésében. A lencsék kényelmetlenek voltak, majd elmondta hogy „Ez az ami megteremti a rosszkedvű, fanyalgó és tűnődő karaktert.”
12:17 p.m. „Tetszik az az ötlet, hogy Edward leborotválja a fejét a legutolsó részben” mondta Rob. Most másként néz ki a frizurája és szerinte Edward-nak szüksége lenne egy hajvágásra.
12:18 p.m. „Akkor szereztem tudomást arról, hogy a Breaking Dawn két film lesz, mikor a sajtóközlemény napvilágot látott.” mondta Rob. Viccel vagy Kristen jobban be van avatva? Egyszer találkozott Bill Condon-nal, de nem mentek bele a részletekbe. Szereti a „Gods and Monsters” című Condon filmet. Nem tudja hogy hol fognak forgatni és semmi mást sem.
12:19 p.m. Nehéz volt Rob-nak és Taylor-nak a sátras jelenet alatt komoly arcot vágni? Valójában ezt a jelenetet újraforgatták. Először [Rob] klausztrofóbiássá és izgágává vált, Kristen megérezte nyugtalanságát és megpróbálta kirángatni ebből és oldottabbá tenni. „Szó szerint egy felvétel kellett ahhoz, hogy megfelelően megcsináljuk” emlékszik vissza.


Forrás: Hitfix - Daniel Fienberg
Videó: Collider
Képek: Buzznet, Collider

Robert Pattinson Video Interview TWILIGHT ECLIPSE from ColliderVideos on Vimeo.
Az interjú teljes átirata angolul itt olvasható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More