About this blog

2010. június 13., vasárnap

Kristen az Eclipse press junketen

11:05 a.m. "Ha olyannal foglalkozom ami boldoggá tesz és ha nem hazudok másnak," Kristen arról, hogy mi hajtja őt előre. "Nagyon sok ambícióm van, de a következő pár évben egyszerűen csak színész szeretnék lenni.
11:06 a.m. Mennyire uralja a Saga az életét? "Ez egy különleges helyzet," szerencsésnek és elkényeztetettnek érzi magát. "Nyilvánvaló, hogy ez az a szerep, ami ebbe a hihetetlen pozícióba juttatott, de ez is csak egy film, nem tervezem meg előre a karrierem lépéseit, de főleg aszerint nem, hogy az adott szerep jót tesz e nekem. Ez csak egy olyan dolog volt, amint el szerettem volna játszani és szerencsém van, hogy ilyen sokáig ebben a szerepben lehetek."
11:08 a.m. "Tök jó, hogy a dolgok változnak," mondja Kristen azzal kapcsolatban, hogy Bella milyen nagy döntéseket hoz meg ebben a filmben. "Amint meglátta őt (Edward-ot) az első részben, már ott eldöntetett. Csak ezt nehéz elfogadtatnia a többiekkel," mondja az Edward-Jacob választásról.
11:10 a.m. "Az egész filmben olyan emberek háta mögött állok, akik erősebbek nálam," mondja a lehetséges akciójeleneteiről. A legnehezebb jelenete az volt, mikor először kellett igazából megcsókolnia Jacob-ot, de nem fizikai okokból volt ezzel gond. "Az egy másik Bella volt akkor," majd hozzáteszi, "Én meg pokoli ideges voltam miatta." Szerinte ez A Csók csak egy "hiba", amit Bella elkövet.
11:10 a.m. "Szerintem ha elvonatkoztatunk a történet mítikus jellegeitől, még akkor is egy olyan jellegzetesen erős és érdekes dolog lenne, aminek megéri a részese lenni. Szerintem ez az egész nem a vámpír mitológia miatt lett ilyen nagy jelenség," úgy tartja a vonzerő a karakterek erősségében rejlik és abban, hogy milyen döntéseket hozna. A vámpír cucc pedig csak még hozzá ad az egészhez.
11:12 a.m. Az Eclipse-ben nagyon sok a közeli kép, sokkal több, mint az előző részekben. "Semmit sem csináltam másként, mint ahogy szoktam," mondja Kristen és hozzáteszi, hogy nagyon jó, hogy mindegyik filmnél új rendezővel kell dolgozniuk, mert így muszáj újragondolniuk néhány alapot. "Rajtam keresztül találkozik Bella-val" mondja Kristen a David Slade-el való közös munkáról és hogy miként mutatta be neki a Twilight világot.
11:13 a.m. Kristen elismeri, hogy szomorú amiatt, hogy néhány dolog nem kerül be a filmekbe a könyvekből, de éppen ezért örül annak, hogy a Breaking Dawn 2 részes lesz, mivel így kevesebb jelenet lesz kivágva. Így áradozik, "Alig várom már, hogy láthassam Reneesme-t. És azt is nagyon várom már, hogy gyerekem legyen és megházasodjak."
11:14 a.m. "Minden ami idegesít benne, azt ugyanúgy szeretem is," mondja Kristen azzal kapcsolatban, hogy mi a kedvence illetve kevésbé kedvenc tulajdonsága Bella-ban. "Amit nagyon szeretek benne, hogy elcsesz ugyan dolgokat, de nem bánkódik rajtuk."
11:15 a.m. "Mindent tudok azzal kapcsolatban. Felnőtt vagyok azon a téren," mondja Kristen mikor arról kérdezik, hogy volt e valaha „méhek és virágok” témájú beszélgetése a saját apjával. Jó, mikor poénkodik.
11:16 a.m. "Hogy hiszek e a házasságban? Igen, persze. amit csak akarsz"
11:17 a.m. "Az egy maradandó jelenet és nekem igazából nem sok tennivalóm volt," mondja Kristen a sátras jelenetbeli szerepéről. Alvást kellett tettetnie. "Csak annyira emlékszem, hogy nagyon fülledt volt." Bár a valódi hőségre utal, nem pedig a Taylor és Robert között lévő feszültségre...
11:18 a.m. Kristen a kedvenc tervezőit sorolja. Jojózik a szemem. Kihagytam egy másodpercre.
11:19 a.m. Kristen is olyan gyorsan hoz döntéseket mint Bella? Vagy többet gondolkodik. "Érzésből cselekszem és nem törődöm azzal, hogy mi lesz utána," mondja a munkái kiválasztásával kapcsolatban. "Egy kicsit irányítás mániás vagyok," mondja. Tehát egy kicsit Bella és kicsit nem.
11:20 a.m. Edward és Jacob tényleg olyan jó választások romantika szempontjából? "Egyikőnk karaktere sem tökéletes. Kicsit mindannyian őrültek és „suták” de éppen ezért jönnek ki olyan jól. Hozzáteszi hogyha ő Bella egyik barátja lenne, figyelmeztetné, hogy tartózkodjon Jacob-tól és Edward-tól is.
11:21 a.m. Teljesen készen van amiatt, hogy szerepelhet az "On the Road-ban," ami az egyik kedvenc könyve. Júliusban elmegy egy 4 hetes Beat Táborba, hogy megkezdjék a felkészülést a forgatásra. Megjegyzi, hogy egy 4 hetes előfelkészülés nagyon ritka a szakmában. Kristen észrevehetően izgatott emiatt a film miatt, melyet Walter Salles fog rendezni.
11:23 a.m. "Nehéz részleteket keresni a saját életedből és hozzáadni azt a jelenethez," mondja Kristen mikor arról kérdezik, hogy mennyire tud azonosulni a jelenetekkel. Ismét a sátras jelenetre hivatkozik. "Bárcsak ne lett volna olyan meleg."
11:23 a.m. Kristen azt gyanítja, hogy a "Breaking Dawn" PG-13-as besorolású lesz, de hozzáteszi, hogy ez csak az ő elképzelése, amúgy fogalma sincs.
11:24 a.m. "Ha valaki nem látta az előzőeket [filmeket], azok is megértik, mert szerintem mindegyik sztori megáll egyedül is. Sok háttértörténet van, szóval nem szükséges megnézned az előzőeket hogy megértsd ezt a részt." Azt ígéri: "sokkal több akció van." "Sokkal dinamikusabbnak" is tartja ezt a filmet.
11:25 a.m. A "Breaking Dawn" forgatása 6 hónapig fog tartani, októberben lesz a kezdés. Elmondja, hogy már ezer éve tudott róla, hogy 2 film lesz belőle és elismeri, hogy nagyon nehéz volt titokban tartani.
11:26 a.m. O-ó. Feltettek egy személyes kérdést Kristen-nek, méghozzá a Rob-bal való állítólagos kapcsolatáról és az ekörül lévő találgatásokról. Erre nincs válasza és azt mondja, hogy a találgatások valószínűleg úgyis folytatódni fognak.
11:27 a.m. "Nagyon várom már, hogy belevágjak. Már van sejtésem arról, hogy milyen lehet eljátszani" mondja Kristen azzal kapcsolatban, hogy vámpír énjének előhozása érdekében ismét „megcsapolják” a Breaking Dawn-ban. "Ő lesz a legcsúcsabb vámpír mind közül." Várja hogy beteljesítse Bella változását, ami az első filmtől kezdődik és a Breaking Dawn-al zárul.
11:28 a.m. Hajjj. Valaki azt kérdezi, hogy mennyiben volt más Dakota Fanning-et megcsókolni mint Taylor-t. Kristen Dakota-t részesíti előnyben, de érthető okokból próbálja a következő kérdésre terelni a szót.
11:30 a.m. Yay! Kedves szavak Billy Burke-ről, a sorozat egyik leginkább alulértékelt szereplőjéről. Kristen dicséri filmbeli apját. Sok nagyszerű jelentük van az Eclipse-ben.
11:31 a.m. Kristen kihangsúlyozza, hogy akik szerint Bella gyenge, függésmániás, az nem olvasta helyesen a könyvet. "Tanul a hibáiból. Megbékél dolgokkal. Hibázik ugyan, de nyer is belőlük és egyre biztosabb azzal kapcsolatban, hogy mit is akar valójában."
11:31 a.m. Ennyi volt Kristen...


Kristen Stewart Video Interview TWILIGHT ECLIPSE Part 1 from ColliderVideos on Vimeo.

Kristen Stewart Video Interview TWILIGHT ECLIPSE Part 2 from ColliderVideos on Vimeo.


via Hitfix

video: Collider.com
kép: Buzznet.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More