About this blog

2010. június 15., kedd

Újhold dvd megjelenési parti - részletek

The Twilight Saga: Újhold
- éjszakai vámpírparti a Media Markt WestEndben -

A Gamma Home Entertainment (GHE) 2010. június 18-án, pénteken jelenteti meg az Újholdat DVD-n és Blu-ray lemezen! A hatalmas érdeklődésre és várakozásra való tekintettel a kiadó vámpírpartira várja a rajongókat, ahol az elsők között juthatnak hozzá a filmhez.

Mi sem mutatja jobban a sorozat népszerűségét, mint hogy június 6-án az Újhold megismételte az Alkonyat lélegzetelállító sikerét, és az alkotók négy díjat is hazavihettek az MTV Movie Awards díjkiosztójáról (legjobb film, legjobb férfi főszereplő (Robert Pattinson), legjobb csók (Kristen Stewart és Robert Pattinson), legjobb női főszereplő (Kristen Stewart)), ráadásként pedig Robert Pattinson kapta a „legnagyobb sztár a földön” elismerést.

A GHE és a Media Markt a Twilight Saga rajongóinak azzal szeretne kedveskedni, hogy június 17-én 22 órai kezdettel a WestEnd City Centerben vámpírpartit szervez. A DVD-hez és a Blu-ray lemezhez csak éjféltől lehet hozzájutni, de előtte rengeteg izgalmas program és számos nyeremény várja az érdeklődőket:

MODERN SMINKELÉS VÁMPÍR MÓDRA
Ellesheted az essence sminkesétől, hogy milyen a modern vámpírok sminkje, amit ha szeretnél, el is készítünk Neked! Így az essence Alkonyat - Napfogyatkozás sminkkollekció megjelenésekor, már tudni fogod, hogyan alkalmazd a termékeket, és mi áll jól Neked! Az essence Alkonyat – Napfogyatkozás sminkkollekciót 2010. július 1-jétől találhatod meg a drogériákban!

FÉNYKÉPEZKEDÉS EDWARD-DAL, JAKE-KEL ÉS BELLA-VAL
Profi fotós gondoskodik róla, hogy közös képen pózolhassatok kedvenc filmszereplőitekkel a „green box” technikának köszönhetően.

SZINKRONIZÁLJ TE IS AZ ÚJHOLDBAN!
Meghívtuk a három főszereplő magyar hangját. És te is kipróbálhatod, hogy milyen a szinkronmunka. A végeredményt természetesen haza is viheted.

ÖLTÖZZ ÚGY, MINT EGY VÁMPÍR
Érdemes odafigyelni rá, hogy miben érkezel, mert a legötletesebb jelmezeket díjazzuk.

TWILIGHT KVÍZ
A vámpírpartin bebizonyíthatod, mennyire vagy jártas a sorozatban. Palace Westend mozijegyeket, eredeti filmes plakátokat és más Alkonyat-relikviákat nyerhetsz. A fődíj egy Robert Pattinson által dedikált DVD!

NAPFOGYATKOZÁS-MOZIJEGY ELŐVÁSÁRLÁS
Bebiztosíthatod a mozijegyed a harmadik részre. Az este folyamán a Palace Westend pénztárában megveheted a jegyed a Napfogyatkozásra, ahol aznap kezdődik a június 30-án bemutatásra kerülő filmre a jegyek értékesítése.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More