About this blog

2010. június 16., szerda

Bryce, Dakota és Xavier az Eclipse press junket-en

2:09 p.m. Itt vannak. Vámpírok és gonoszak...
2:12 p.m. "Ez volt az első alkalom, hogy ugyanazt a karaktert kellett eljátszanom több filmben és nagyon élveztem," mondja Dakota Fanning, akinek a pubertáskoron történő utazása továbbra is zavaró.
2:12 p.m. Bryce Dallas Howard megszállottja a könyveknek, de főleg az Edward és Bella közötti "veszélyes" szerelemnek.
2:13 p.m. Ami az Edward-dal való harcot illeti Bryce elmondja, hogy nagyon figyelt arra, hogy ne okozzon károkat egy bizonyos kollégájában. "Tudatában voltam annak, hogy ha csak egy kicsit is megmozdítom a haját, fiatal lányok millió akarnak majd megölni."
2:15 p.m. Xavier Samuel kétségtelenül angol. Tudom, hogy már tudtam korábban is, de mostmár tisztán emlékszem
2:16 p.m. A családtagok és a barátok szokták őket faggatni a sorozatról? "Kíváncsi vagyok nálad ez hogy megy, elvégre te suliba gimibe jársz," mondja Bryce átpasszolva a kérdést Fanning-nek, aki elmondja, hogy a barátai már hozzá vannak szokva ehhez az egészhez és nem kérdezgetik őt erről.
2:17 p.m. Howard bevallja, hogy ő bizony kőkemény Twilight rajongó, ami a maga módján bájos.
2:18 p.m. "Anyukám személyes küldetésének érezte, hogy minden interneten lévő infót begyűjtsön rólam," mondja Samuel. "És ez így is van," ért egyet Howard. Samuel hozzáteszi, hogy megkérte [anyukája] hogy tegyen el neki egy olyan műanyag poharat amiből Rob ivott."
2:19 p.m. Samuel aggódott, hogy mivel gonosz és kívülálló szerepet játszik nem fogják befogadni, de mindenki nagyon rendes és kedves volt vele. "Semmi mutatvány és semmi kezdeményezés" mondja Samuel, majd hozzáteszi, hogy a reptéren összetalálkozott a tekintete Howard-dal és már abban a pillanatban összehangolódtak.
2:19 p.m. Howard-ot a hajakról kérdezik. Épp azelőtt festette sötétebbre a haját, mielőtt megkapta volna a szerepet. Aztán mikor elment a forgatásra, mindenki nézett, hogy "Ez nem az a lány akit felvettünk " Így parókát kellett hordania. Ami nem is lesz olyan meglepő tény, miután az ember megnézi a filmet. Totál látszik, hogy paróka.
2:20 p.m. Hopp. Samuel ausztrál. Bocs. Elnézést kértem, mielőtt valakinek ki kellett volna javítania. "Ez egyben a tűzkeresztségem és egy csodálatos bemutatkozás is az amerikai filmek terén. Egy amerikai film költségvetéséből vagy 100 ausztrál filmet lehetne csinálni."
2:22 p.m. Dakota és Kristen annyira öszeszoktak egymás szerepéhez a "The Runaways-ben" hogy "először nagyon nagyon fura volt" az Eclipse teljesen más környezetében viszont látniuk egymást.
2:23 p.m. "Nagyon sokat beszélgettünk David Slade-del arról, hogy hogyan jelenítsem meg Riley-t úgy, hogy ne nyúljunk vissza a szterotipikus vámpír klisékhez," mondja Samuel, Eclipse-beli karakterét egyfajta tragikus alakként jellemezte, és elmondta, hogy a megértéshez számára az volt a kulcs, hogy vámpírként gondolt rá, de szem előtt tartotta, hogy még mindig van emberi vér az ereiben.
2:24 p.m. "Éppen ma reggel vizsgáztam," mondja Fanning mikor jövőbeli terveiről kérdezik. Azt mondja már nagyjából eldöntötte, hogy melyik egyetemre akar menni, de nem fogja elmondani. Ez totál összezavaró számomra, mert az én szememben ő még mindig csak 6 éves.
2:25 p.m. Howard egy Clint Eastwood által rendezett természetfeletti filmben fog szerepelni valamint egy vígjátékban is, ahol Seth Rogen lesz a partnere, a címe egyelőre "címtelen vígjáték." A Clint Eastwood filmmel kapcsolatban csak annyit mond, hogy a folyamat egyelőre titkos és nem szeretne ő lenni az első ember aki tönkreteszi és infókat szivárogtat ki a projektről.
2:25 p.m. Samuel-nek Roland Emmerich "Anonymous" című filmjében van szerepe, ez egy kosztümös dráma arról a személyről, aki *igazából* Shakespeare műveit írta. És itt arra a Shakespeare-re gondolok.
2:28 p.m. Fanning körülbelül 3 napot forgatott, így ő nem emlékszik semmilyen ott történt csínytevésre. Howard szerint viszont ez egy nagyon vicces forgatás volt.
2:28 p.m. Olyan volt, mintha horrorfilmet csinálnál? Nem. Howard inkább egy hatalmas akciófilmként jellemezné."
2:29 p.m. Melyik jelenet jelentette a legnagyobb kihívást? "Az én jelenetem *borzasztóan* nehéz volt," viccelődik Fanny. Ő a saját részét csak legjobb tudása szerint végezte. Howard számára a harcjelenetek jelentettek kihívást, mert "Nagyon nem akartam megütni Robert Pattinson-t." Samuel-nek pedig az volt, hogy mindig a legütősebb formáját hozza és a legjobb legyen. Azt mondja, olyan ez mint egy állásinterjú, ahol azt mondod, a legrosszabb tulajdonságod az, hogy túl keményen dolgozol és maximalistaként teljesítesz.
2:32 p.m. "Félelmetes volt Stephenie-vel beszélni, bár ő egyáltalán nem egy félelmetes személy" mondja Howard. Csak szeretett volna biztos lenni abban, hogy Victoria hangja rendben lesz ezért kellett az írónői „áldás”.
2:33 p.m. Ennyi volt srácok.

Forrás: Hitfix
Videó, képek: Collider

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More