About this blog

2010. június 13., vasárnap

Taylor az Eclipse Press Junket-en

Taylor Lautner video interview The Twilight Saga Eclipse slice
Taylor megérkezik egy elegáns ezüstös színű öltönyben. „Valószínűleg az emberek körülöttem. Ők azok, akikkel törődöm. Ők motiválnak.” Ez volt Taylor első válasza, arra a kérdésre, hogy mi hajtja („vezeti”) őt. Hozzáteszi, hogy autót is vezet, ami elviszi őt A pontból a B pontba.
„Csavarogtam, mert nem vettem részt túl sok akcióban… először csókoltam meg Bellát.” mondja Taylor azzal kapcsolatban, hogy milyen új dolgokat láthatunk a filmben. Azt is elárulja, hogy Rob és ő nem cseréltek tapasztalatokat Kristen megcsókolásával kapcsolatban.
„Nagyon hálás vagyok a franchisért és mindenért, amit adott.” Arról beszél, hogy jövőbeli filmjeit megérzés alapján választja ki. Olyanokat, amiket ő is megnézne. Hozzáteszi: „Minél több dologban szeretném kipróbálni magam.”
„Néha-néha nagyon megkívánsz egy kis jégkrémet.” Taylort arról kérdezik, hogy vágyakozik-e arra, hogy csaljon a diétában. Elmondja, hogy nehezebb most szinten tartani az izmait, mint anno elérni ezt a szintet. Állítása szerint tízszer nehezebb.
„Jacob érettebb lesz.” mondja Taylor Jacob változásával kapcsolatban az Eclipse-ben, hangsúlyozva, hogy a változások a könyvből vannak, mert ez az, amit a rajongók látni akarnak.
Taylor mesélt Rob-bal való közös munkájáról a filmben. „A jelenetek többségében utálnom kellet őt és ez nehéz volt. Ő egy vicces, rendes srác. Mihelyt kimondták, hogy vége [a jelenetnek] nevetésben törtünk ki.” mondja.
A sátras jelenet Taylor kedvenc jelenete. Még Taylor is szórakoztatónak találja gyakori félmeztelenségét. „Ezek a kínos jelenetek, ahol mindenki teljesen fel van öltözve, esik és én vagyok az egyetlen személy aki ott szobrozik [félmeztelenül].”
„Akármi is van a könyvben, az a legvalószínűbb, amit csinálni fogunk.” reagál Taylor arra a kérdésre, hogy mikor lesz félmeztelen a Breaking Dawn-ban.
„Lehetőség van egy kicsit eltérni a figurától.” mondja Taylor, mikor a Stretch Armstong filmről kérdezik. Majd hozzáteszi: „A legkirályabb dolog a játékkal kapcsolatban, hogy nincs története.” Szuper izgalmasnak és kreatívnak tartja a filmet.
Taylor nehezen tudta azt mondani Rob-nak a sátras jelenetben, hogy „És amúgy is, melegebb vagyok, mint te. Ez volt az egyik azok közül a mondatok közül, amit nehezen tudtam mondani Rob-nak.”
„Ez messze a kedvenc filmem.” mondja Taylor az Eclipse-ről.
„Együtt dolgozni Mr. Cruise-zal igazán fantasztikus volt. Egy közös film vele lenne az egyik legnagyobb álmom.” meséli Taylor az élményeit az MTV Movie Awards-ra készített Les Grossman kisfilmek kapcsán. Taylor nem keveredett szerelmi háromszögbe az általános iskola óta. Állítása szerint nem szeretné magát olyan helyzetbe találni, mint ami a filmben van. Kellemetlen Taylor Swift-tel kapcsolatos kérdés. Nincs egyértelmű válasz. Taylor csak egyszer találkozott eddig Bill Condonnal [a Breaking Dawn filmek rendezőjével], nagyon rövid időre és nem beszéltek a Breaking Dawn-ról. Várja ezeket a beszélgetéseket.
„Szerintem ez volt a legjobb dolog amit tehettek.” mondja Taylor azzal kapcsolatban, hogy már biztos, hogy a Breaking Dawn két részes lesz. SPOILER „Annyira sok dolog van a falkával és a babával.” Óvatosan, körültekintően mondja ki a baba szót. SPOILER
Taylor nagy kedvence az American Idol. Nem hagyott ki egyetlen részt sem a kilenc év alatt. „Nem hiszem el, hogy ezt mondom.”
SPOILER „Igen, tényleg… Még nem gondolkoztam túl sokat rajta.” mondja az egyedülálló szerelmi szálról, ami vár rá a Breaking Dawn-ban. Majd hozzáteszi: „Biztosan érdekes lesz.” SPOILER
„Nem mondanám, hogy hátborzongatóak, de nagyon szenvedélyesek.” mondja kedvencünk a „furcsa” rajongókkal való találkozásokról.
„Körülveszed magad a családoddal és a barátaiddal, akik örökké melletted állnak.” reagál Taylor arra a kérdésre, hogy mi a titka, hogy ennyire földhözragadt maradt és hogy nem szállt el a hírnévtől. „Otthon ülünk. Nem csinálunk semmi izgalmasat. American Idolt nézünk minden kedden és szerdán.” mondja.
„Kreatívnak kell lenned. Minden attól függ hova mész és mikor mész.” reagál Taylor arra a kérdésre, hogy tud kimozdulni otthonról. Állítása szerint visszafogott éttermekbe jár, de néha elmegy bowlingozni, akkor is, ha az állatkertté változik.
Van valami, amit Taylor szívesen hazavinne, ha befejeződik a Saga, valami aminek eszmei értéke van? „Valószínűleg ezek a rövid farmar alsók lennének azok.”
Minden színész jóban van a másikkal. Taylor nem tudná elképzelni a forgatást ezek nélkül az emberek nélkül. Együtt lógnak hétvégenként. „A barátságunk megmarad ezután a franchise után is jóval.”
Taylor már nagyon várja, hogy elkezdődjön az Abduction forgatása, ami három hét múlva lesz esedékes. Taylor harcolt már egy nőért a való életben? „Igen. Határozottan. Ha ez fontos neked… Igen, harcoltam már nőért.”
SPOILER Újabb Breaking Dawn-nal kapcsolatos kérdés. Taylor meg akarja tartani a szokatlan/bizarr részeket a könyvből? „Lehet kell néhány kisebb változtatás itt-ott.” ismeri el. „Szerintem Bill Condon bármit is csinál csodálatos lesz.” SPOILER

Fordítás: Ági - TaylorLautnerWeb
Kép: Buzznet, Collider
Videó: Collider

Taylor Lautner Video Interview TWILIGHT ECLIPSE from ColliderVideos on Vimeo.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More