About this blog

2009. november 7., szombat

New Moon Sajtókonferencia - Összefoglalás

A november 6-án lezajlott sajtótájékoztató összefoglalása:


Kristen Stewart

A pletykákról
Szerinte a pletykalapok valami ál-valóságot mutatnak a cikkeik alapján olyan, mint egy szappanopera, de ez nem érdekli, nem veszi fel a személyére vonatkozóan ezeket a sztorikat.
Bryce-ról
„Bryce ijesztő. De egyben szerfelett kedves is. Vicces mikor oda-vissza váltogatja ezt a két tulajdonságát.”
Taylor-ról
„…tudom, hogy ez nyelvtanilag helytelen, de ő a legmókásabb fickó akivel valaha is együtt lógtam. Az is ahogy a forgatáson sétált, egy teljesen különböző élmény volt. Más ember lett. Felnőtt.”
Egyebek
* Kristen magát unalmas embernek tartja, nem nagyon lehet vele bárokban vagy pubokban összefutni, hacsak nem valami eseményre megy oda
* „Sosem leszek motoros, félek az autóktól. Taylor nagyon jól motorozik.”
A legnehezebb jelenet forgatása
„Tudom, hogy milyen az, mikor szakítanak az emberrel, de nem tudom, milyen az, amikor ezt egy vámpír teszi veled.”
Belláról
Szerinte Bella nagyon jó példakép a fiatal lányoknak és nagyon összekapcsolódott vele, úgy érzi védelmeznie kell. Nagyon kedveli. Azonban aggódott amiatt, hogy Bella viselkedése talán rossz ötleteket adhat a fiatalabb közönségnek.
Furcsa tapasztalatok
Mikor Brazíliában Taylor-ral elmentek ebédelni nagy tömegen kellett átjutniuk és ahogy próbáltak haladni volt egy fickó aki állandóan ment feléjük és a következőket kiabálta: „Hol van Robert??? HOL VAN ROBERT?????”
A New Moon-ról
Még a New Moon végeztével is olyan energiák voltak benne, amiktől nem tudott szabadulni, a legkedvesebb jelenete az amikor átfut a téren és újra találkozik Edward-dal
Az Eclipse-ről
Kristen szerint az Eclipse nagyszerű lesz, Bella karaktere sokkal tartalmasabb, az effektek sokkal jobbak lesznek, a harcok remekek lesznek és alig várja, hogy elkezdjék a negyedik részt.
Az Eclipse-ben az őszinteséget szereti, és azt hogy a szerelem egy másik szintjét mutatja be. Bella nagyon őszinte és szerette az Edward-dal és Jacob-bal forgatott közös jeleneteket, kedvence a sátras jelenet

Taylor Lautner

A majdnem elveszített szerepéről
„Tudtam, hogy a karakterem miként jelenik meg a New Moon-ban, ez az amire megpróbáltam koncentrálni, nem tudtam a médiát és a külső körülményeket befolyásolni, tehát egész idő alatt csak erre (a szerepemre) összpontosítottam.”
Jacob átalakulásáról
„Egy egészen más személyisségé váltam. A kinézetemmel, az alakommal foglalkoztam, ami igazán nehéz volt számomra.”
„..Jacob átalakulás nem csak a fizikai, hanem mentális változás is…”
„.. le kellett mennem az edzőterembe és megfelelő minőségű ételeket kellett ennem, folyamatosan olvastam a könyveket és a forgatókönyvet… hiszen ez a karakter rengeteg módon átalakult…”
„Az alapvető feladatom az volt, hogy a Twilight-ban megkezdett úton járjak, egy rendkívülien barátságos, és boldog szórakoztató srácot alakítsak, aki Bella számára a legjobb barát.”
Az edzésekről
„…hét napból 5-öt az edzőteremben töltöttem, de túldolgoztam magam, nem jó ha így teszel mert rengeteg kalóriát elégetsz, amit már sikerült bevinned (a szervezetedbe), a legfontosabb dolog az evés.. az edzés része könnyű volt számomra, de az evés része kicsit nehéz volt… naponta 3200 kalóriát kellett megennem minden 2. órában például marhahúspogácsát, édes burgonyát, fagylaltot, mandulát mindent amitől hízni lehet.”
Kérdezték arról, hogy talán szteroidokat szedett-e, hogy az izomzata ilyen jól kidolgozottra sikerült. A válasza erre: „Határozottan nem.”
Bella és Jacob kapcsolatáról
„Személy szerint nagyon szeretem Jacob és Bella kapcsolatát, kezdetben még legjobb barátok, majd ez kezd egyre több lenni, több, több és egyre mélyebb…”
A kaszkadőrmutatványokról
„A fizikai dolgok nagyon szórakoztatóak voltak, kihívások is voltak, például ezelőtt még nem motoroztam… sok gyakorlást igényelt (mármint a kaszkadőr-dolgok), nagyon bonyolultak voltak…”
A félmeztelenségről
Ha egy másik szerep is megkívánná, hogy levegye a felsőjét megtenné. Azt mondja, hogy soha nem mondta, hogy „soha”.
Egyebek
* Nem biztos abban, hogy a Quileute-tetkót magára varratja-e (ugyanis a többiek meg akarják maguknak csináltatni)
* Megpróbálja elkerülni, hogy saját magáról olvasson a lapokban.
* Nagyon édesnek tartja, ha a lányok elkezdenek sírni mikor találkoznak vele, de nem biztos abban hogy mit is kellene mondania nekik
* „Ha lenne egy olyan szerep, amit igazán szeretnék, és ami megkívánná, hogy 40 font súlyt adjak le megcsinálnám.”
* ”Az egész stáb nagyon közel került egymáshoz, egy rémálom lenne ha ez nem így alakult volna.”
* Kedvenc jelenete az Eclipse-ből a sátras
* Taylor és Rob beszélgettek arról, hogy ki győzne ha harcra kerülne a sor Edward és Jake között. Taylor azt mondta, hogy még mindig a levegőben van a téma, tehát még nem tudtak dönteni.
* Amikor arról a jelenetről kérdezték mikor Bella elesik a motorral és Jake leveszi a pólóját (? – sajnos a kérdéseket nem hallani, csak mininálisan, de a válasz alapján szerintem erről kérdezhették), állítólag Taylor nagyon elbűvölő és aranyos volt, és el is pirult. A reakciója erre a jelenetre: „Mindig nevetek mikor ezt látom ’Vérzel, rendben mindjárt ellátom (a sebed)’.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More