About this blog

2009. november 9., hétfő

New Moon sajtókonferencia - Összefoglalás II.

Wolf-pack
A sajtótájékoztatón a farkasokat Chaske Spencer, Alex Meraz, Kiowa Gordon és Bronson Pelletier képviseli.
Egy érdekesség:
„Sexy time!” felkiáltással érkeztek meg a helyszínre.
Alex Meraz:
„Nagyjából 4 hónapig tartott az edzés. Nagyon kemény volt.”
„Mint a native amerikaiak képvelői ebben a franchise-ban, felelősséggel tartozunk azért, hogy ne egy rossz kép alakuljon ki rólunk.”
„Eljött az idő számunkra, hogy Hollywood befogadja a native amerikaiakat.”
A félmeztelenségről: „Olyan, mint egy kosztüm. Ezt viseled, ebben játszol, csak a sajátod.”

Chaske Spencer:
Chaske nem csak a képernyőn, hanem azon kívül is a vezéregyéniség.
Chaske a falkáról: „Olyanok vagyunk, mint egy rock banda.”
A kinti hidegről, amíg forgattak: „Üveget tudtál volna vágni a mellbimbóinkkal.”
Az edzések során leginkább 50 Cent-et és Beastie Boys-t hallgattak.

Mind a négyüknek van tetoválásuk, amit elfedtek a film kedvéért, de gondolkodtak azon, hogy megcsináltatják a Quileute-tetkót. Még nem látták a filmet, mert meg akarják várni, hogy ténylegesen kész legyen, azaz a zene és egyéb hanghatások hozzá legyenek adva.

Cullenék
Kellan Lutz, Nikki Reed, Ashley Greene és Elizabeth Reaser képviselték a Cullen családot.

„Úgy gondolom ennél a filmnél sokkal felkészültebbek voltunk. A rajongók mögöttünk álltak. Ez sokkal szórakoztatóbb pihenés volt.” – Nikki Reed
Ashley Greene maga vezette a Porschét, mellyel megmentik Edward-ot Olaszországban. Nikki úgy gondolja, hogy Esme és Rosalie éjszakánként együtt szokták a hegyi oroszlánokat elejteni. Kellan a sápadt sminkről: „Nem mentem sokat a partra, így 1 órával kellett kevesebbett ülnöm a sminkes székében.”
Nikki mikor kislányt volt oda volt a Spice Girls-ért! Elizabeth szerint Nikki a leganyáskodóbb a forgatáson.Kellan az édességekért és az állatokért rajong. Volt már Afrikában egy szafari túrán, és azóta nem tud elmenni egy állatkertbe. Elizabeth nagyon szereti a True Blood című sorozatot. Ashley-re divat szempontjából leginkább Audrey Hepburn és Jackie O hatott.
Mi az a dolog, amit szeretnéd, hogy a karaktered még többet csináljon?
Kellan: kaszkadőrmutatványokat
Elizabeth: még több szenvedélyt
Nikki: mosolygást
Ashley: az én karakterem sok klassz dolgot csinál

Volturi
A Volturit képviseli Dakota Fanning, Cameron Bright, Jamie Campbell Bower és Michael Sheen. A tweetelő szerint Jamie Campbell Bower-nek van a legdögösebb akcentusa. Dakota egy kobrát mintázó csilli-villi gyűrűt visel az ujján.

Dakota Fanning nagyon élvezte, hogy végre gonosz szereplőt játszhat.
Jane-ről: Nem jóra használja fel az erejét, ami egy újabb érdekes dolog számomra A vörös kontaktlencsékről: Tényleg ijesztő. A nőknek totálisan gonosz kinézetet kölcsönöz. Ha elég sokat használod egy idő után már egész jól lehet látni velük. Odáig van a gyereknevekért, szereti a mindennapi neveket. 4 éves kora óta a leendő gyerekei nevét tervezgeti. Dakota az egyetlen Volturi tag ( a jelenlévők közül), aki ténylegesen volt Olaszországban forgatni. A többi Volturis részt Vancouver-ben vették fel! Jamie Campbell Bower - "Nem feltétlenül mondanám magunkat gonosznak. Inkább mi vagyunk a kormány. És a kormányt nem mindenki szereti. Megpróbálunk mindenkit az ellenőrzésünk alatt tudni. Nélkülünk teljes anarchia lenne, vámpír anarchia. " Cameron Bright - "Nekem színészként az a célom, hogy saját felhúzhatós játékfigurám legyen." Michael Sheen úgy képzelte el Aro hangját, ahogy Stephenie egy sorában leírta: gyengéd akár a tollak. "Egy ideje már a vámpírok közelében mozgolódtam de most örültem, hogy végre én is megkaphatom a saját fogaimat. Csak sajnos közben kiderült, hogy ennek a fajtának nincsenek ilyesmi fogai." De elég élvezetes azt hallani, ahogy Dakota Fanning a ”mesterének” szólít. Azzal ütöm el a napjaimat, hogy a Lucian [az Underworld-beli karaktere] és Aro figuráimat egymással harcoltatom... aztán összeülnek egy teadélutánra. Michael Sheen lányának mindenhol Twilight és New Moon poszterek vannak a szobája falán. Csak könyörületből tett ki egyet az apjáról. Ha Dakota választhatna magának egy szupererőt, a gondolatolvasást választaná, Jamie CB repülni szeretne, Cameron az összes szupererőt akarja, Michael Sheen 3 centivel messzebb akar feltűnni, mint ahol most van.

Produkció
Melissa Rosenberg forgatókönyvíró, Chris Weitz rendező és Wyck Godfrey producer.

Melissa Taylor-ról: Bárcsak az én érdemem lett volna a sok Jacob-os pólólevétel, de ezek már alapból benne voltak a könyvben is és nem lett volna bölcs dolog kihagyni ezeket a részeket.
Chris Weitz Taylor leváltásáról: Egy rövid ideig ez a lehetőség is felmerült , de én mindig tudtam, hogy képes lesz felkészülni a szerepre
"Fel sem tudom becsülni hány pólót szaggattak szét a srácok, miközben átalakultak farkassá " - a falkáról
"Volt értelme annak, hogy ne szégyelljem érzelmesebbé tenni ezt a darabot."
”Az egyetlen létfontosságú változtatás a könyvhöz képest az, hogy mikor Bella Edward-ról hallucinál, egyúttal látja is őt.”
"Nem akartunk túlságosan sok Edward-ot, mert akkor elveszett volna a hiányérzet iránta." – nyilatkozta Weitz arról, hogyan tartották meg Rob-ot a filmben, miközben a könyvben elég kevés szerepe volt. Amit a filmben összehoztak ezzel kapcsolatos effektet, nagyon király lett.
Chris Weitz szerint Edward hallucinációs képi megjelenítése leginkább egy pislákoló gyertyához hasonlítható.
A soundtrack-ről: személy szerint úgy gondolom, hogy ez a valaha készült egyik legjobb filmzenei album.
"Utálom a lasított felvételeket. Alapjáraton. De..." – mondja Weitz. Egy csomó ilyen van a New Moon-ban.
Wyck Godfrey producer Rachelle-ről: Egyszerű volt a dolog, mert nem volt szabad akkor amikor a forgatást terveztük és erre már túl későn jöttünk rá. Nem a vámpírok voltak az igazi vonzereje annak, hogy Chris elvállalta a New Moon-t, hanem Bella karaktere és hogy ilyen nagyszerű színészekkel, de főként Kristen-nel dolgozhatott együtt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More