About this blog

2010. május 27., csütörtök

Boston Globe Live Chat Julia Jones-szal

Nem szégyenkezem szóval megkérdezem azt, ami mindenki fejében jár: Team Jacob vagy Team Edward? (Habár azt hiszem valószínűleg sejtem…)

Igen, a sejtésed valószínűleg helyes. Team Jacob-os vagyok. De egy ideig nehéz volt eldönteni. Mindketten eléggé álomszerűek. :) 

Mit gondolsz mik Leah legjobb és legrosszabb tulajdonságai?

Azt hiszem Leah legjobb tulajdonságai a mélylelkűség, az érzékenység, a keménység és a hűség. Ez eléggé sok dolog, de mind igaz rá. De tud lobbanékony és durva lenni és ekkor nem kellemes körülötte lenni. 

Figyelembe véve, hogy a többi színész már túl van a Twilight-on és a New Moon-on, nehéz volt beilleszkedni közéjük, akikről azt feltételezem hogy a két film elkészítése alatt igazán közel kerültek egymáshoz?

Kezdetben féltem egy kicsit, mert ez sok értelemben új élmény számomra és mindenki már annyira közel került a másikhoz, de azt kell mondanom, hogy szinte azonnal mindenki szívesen fogadott. A szereplőgárda támogató, szórakoztató, intelligens és szenvedélyes, hogy a karaktereiket a legjobb tudásuk szerint keltsék életre. 

A sorozat végéig Leah nincs senkivel. Ha te választhatnál bárkit a sorozatból neki, ki lenne az és miért?

Oh valószínűleg Jacob-ot. A végéig jó barátok és hasonló dolgokon mennek keresztül. Én csak azt szeretném, hogy találjon valakit, mert nagyszerű szíve van és annyira erős. Spoiler A Breaking Dawn-ban abban a jelenetben, mikor rájön hogy Jacob bevésődött és elszalad… az a jelenet összetörte a szívem. Spoiler

Az Eclipse melyik stábtagja került hozzád a legközelebb?

Chaske Spencer, aki Sam-et alakítja olyan, mint egy báty. Igazán közel kerültünk egymáshoz. 

Davis Slade-ről, mint rendezőről mi a véleményed?

David egy hihetetlen rendező. Egy látnok. A részletekre nagyon figyel. Mint színész számíthatsz rá, ha megakadsz. Igazán jó a vizuális dolgokban és az akcióban. Az Eclipse bámulatosan fog kinézni. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy őt választották. 

Van-e olyan más könyvbéli karakter (modern vagy klasszikus) akit szeretnél eljátszani?

Szeretem Rosalie karakterét. Azt hiszem ő és Leah néhány dologban hasonlóak. De Rosalie lenyűgöz. 

Általában mit csináltál a színfalak mögött az Eclipse forgatása alatt?

Sokat szórakoztunk. Csak együtt lógtunk, fociztunk, vagy csak leültünk és beszélgettünk, a fiúk sok versenyt rendeztek, mint például ki tud a leghosszabb ideig kézen állni egy szék karfáin. Sok időt töltöttem a Wolf Pack-kel, akik mulattattak és szórakoztattak.

Láttad már a CGI Leah farkast akció közben? Furcsa volt látni magad tudva, hogy az te vagy... eléggé vad lehet?
Azt hiszem láthattad őt az egyik trailerben egy töredékmásodpercig. Annyira izgatott vagyok miatta! Valamiféleképpen úgy érzem, hogy a farkasalakja az én részem. Tudom ez furcsán hangzik. Nos, igen..

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More