About this blog

2010. április 29., csütörtök

2009-es MTV interjú Elizabeth Reaser-rel


A Twilight színésznője, Elizabeth Reaser elmondja, Ő nem olyan mint Esme Cullen

’Nem kötődöm ehhez a típusú karakterhez’, mondja a Twilight Saga mátriárkája.

Talán Ő a kedves, mosolygós mátriárkája a világ legszeretettebb vámpír családjának, de ez nem azt jelenti, hogy Elizabeth Reaser attól még nem lehetne kemény.

Mivel már csak néhány hét van amíg a New Moon a mozikba kerül, összeültünk a 34 éves színésznővel – akit néha úgy ismerünk, mint Mrs. Esme Cullen – az Eclipse forgatásának utolsó napjain. Az MTV News-zal történő exkluzív beszélgetés során, Reaser égett a vágytól, hogy beszélhessen a hegyi oroszlánok széttépéséről, Robert Pattinson autógrammjáról és hogy szerinte mért kellene inkább az egyik munkatársának Esme-t játszania.


MTV: Mi a legnagyobb különbség véleményed szerint a között a három Twilight film között, amit leforgattatok?
Elizabeth Reaser: Oh, nos mind a 3 film teljesen különböző. Az első egy vámpír románc, egy őrült szerelmi affér. Nagyon sok szexuális feszültség és romantikus feszültség van benne és soha semmi sem lanyhul le; az egész idő alatt majd megőrülsz, Bella és Edward szerelmesek lesznek és ez nagyszerű. A másodikban, egyértelműen Bella hátra van hagyva, és Ő és Taylor karaktere Jacob valamennyire szerelembe esnek – de valójában? Bella letört és mindenféle kockázatos dolgot csinál, és ez egy igazán szívszaggató film. Ott van az a sok veszély, amit Olaszországban történik, Edward azon gondolkodik, hogy megöli magát – nagyon, nagyon, nagyon különböző az elsőről. A harmadik teljesen egy akció film. Az Eclipse-ben sok az őrült akció, veszély, vámpírok – és újszülött vámpírok, akik a legveszélyesebbek, legerősebbek a vámpírok között.

MTV: Melyik a kedvenc jeleneted a New Moon-ban?
Reaser: Szeretem Taylor-t a New Moon-ban; fantasztikus. Nagyszerű jelenetek vannak Taylor-ral és Kristen-nel. Szerintem nagyon aranyosak együtt. Szeretem azokat a karaktereket együtt. Van benne egy kevés szerelembe esés és ez egy érdekes szerelmi affér, mert Bella még mindig szerelmes Edward-ba, és letört, összetört a szíve, Edward pedig elment. Ugyancsak szeretem a születésnapi parti jelenetet, mert ott van az összes Cullen és ez Bella születésnapja. Alice csinálja ezt a nagy bulit az Ő számára. Aztán megvágja magát és ez nagyon veszélyes az Ő számára a mi házunkban.

MTV: Ki a kedvenc új karaktered azok közül akik csatlakoztak a folytatásokhoz?
Reaser: A kedvenc új szereplőm? Ez nagyon trükkös. Valójában, szeretem ezt a lányt aki csatlakozott az Eclipse stábjához, Jodelle Ferland-ot; Ő Bree-t játsza… A New Moon-ban Michael Sheen csatlakozott a stábunkhoz és Ő fantasztikus. Az egyik Volturi-t játssza és nagyszerűek azok a jelenetek Olaszországban, amiben benne van a Volturi – Ők teljesen kemény vámpírok. Michael Sheen egy nagyszerű színész.

MTV: Ahogy a Saga-t tovább forgatjátok, hogy érzed jobban vagy kevésbé tudod beleélni magad a karakteredbe?
Reaser: Nem, úgy érzem, hogy egyáltalán nem vagyok olyan, mint a karakterem. Érdekes számomra, hogy anyai szerepeket kapok. Talán van valamilyen gyengeségem vagy ilyesmi. De ezen kívül, nem kötődöm az ilyen típusú karakterekhez. Esme annyira jó és szeretetre méltó és ez egyértelműen jobb emberré tesz. Amikor dolgozom mindig megpróbálom, hogy az embereket a legjobb fényükben lássam, ez még nagylelkűbbé tesz, hogy Esmé-t eljátszhassam, mert Én nem ezt érzem. Vicces, de szerintem Bryce – aki Victoria-t játssza, Bryce Dallas Howard – a legkedvesebb, a leglenyűgözőbb nő és úgy érzem, neki kellene Esme-t játszania. Úgy érzem, hogy Ő Esme. Annyira szeretetre méltó, szép, kedves és jó. Őt jelölöm, hogy Esme Cullen-t játssza.

MTV: Van valamilyen Twilight-os emléktárgyad?
Reaser: Az anyukám vett néhány Esme-s karkötőt. Biztos, hogy kölcsön tudnék kérni Tőle, ha szeretnék. De nincs semmilyen emléktárgyam. Megvan a rendezői székem. De be kellene szereznem valamit, valamit a forgatásról, talán ráveszem Rob-ot, hogy írja alá.

MTV: Most Halloween-kor az egyik legtöbb jelmez vámpíros, és rengeteg ember fog Twilight-os karakternek öltözni a hétvégén.
Reaser: Tényleg? Ez nagyon király. Ezt nem tudtam.

MTV: Mit jelentene a számodra, ha valakit meglátnál Esme-nek beöltözni?
Reaser: Wow, szeretnék valakit látni Esme-nek beöltözve. Szerintem az nagyon király lenne. Ez biztosan a karrierem csúcspontja lenne; szeretnék valakit látni, hogy ezt megcsinálja.

MTV: Végezetül, szerinted mi a Twilight Saga sikerének a titka?
Reaser: Nos, szerintem a Saga sikere a könyvek. A könyvek egyszerűen gyönyörű, nagyszerű és csodálatos történetek és Stephenie egy remek író. Aztán nagy szerencsénk volt Kristen-nel és Rob-bal – nagyszerű színészek és egyszerűen lehetetlen, hogy ne szeresd meg Őket és ne akard Őket együtt. Ezeknek sok köze van hozzá és még annak is, hogy az emberek igazán szeretik a vámpírokat. Cullen-ék a vámpírok egy érdekes csoportja. Nagyon jók, de ugyanakkor rosszak is. Úgy értem, azért Ők még mindig vámpírok. Elképzelem, ahogy Esme az éjszaka közepén kimegy és széttép egy hegyi oroszlánt. Ez eléggé csodálatos.
via

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More