About this blog

2010. július 13., kedd

Journal Gazette interjú a trióval

LOS ANGELES – A Twilight sorozat világszerte megváltoztathatta a rajongók életét, de talán senkire sem hatott jobban ezen siker mint a sorozat három sztárjára: Robert Pattinson-ra, Kristen Stewart-ra és Taylor Lautner-re.

Máról holnapra váltak szenzációvá, mikor bemutatták őket a regények rajongóinak, mint Edward, Bella és Jacob megtestesítőjeként – a történet a három középiskolai tanuló misztikus titkai körül forog. Edward vámpír, Jacob vérfarkas, Bella pedig egy átlagos tinédzser lány, akibe mindkettőjük szerelmes.

Pattinson (24), Stewart (20), és Lautner (18) az első Twilight film óta kis közreműködőkből igazi csillagokká váltak. A fiatal stáb az újonnan szerzett hírnév hullámhegyeiről és hullámvölgyeiről töprengett.

A legjobb dolog, ami a Twilight mániával együtt jár?
Stewart: Ugyanazzal az elégedettséggel jár, mint amit más filmektől kapok; erre csak több ember szentel figyelmet. Mindig azt mondom, hogy filmeket az élettapasztalatokért készítek – a szó szoros értelmében azon karakterekből, akiket alakítok elcsenek valamit – és tudni, hogy hatással vagy 100 milliókra, nem csak kislányokra, de más korosztályokra is, egyszerűen csak nagyszerű érzés. Ez annyira különbözik bármitől is amit eddig megtapasztaltam, úgyhogy határozottan ez a legjobb. Pattinson: Az Oscar-on lenni és ehhez hasonló dolog, ezek annyira szürreálisak… az irányítás, amit megkapsz csupán a Twilight sikere miatt hihetetlen. Ez egy nagyszerű érzés.
Lautner: Általában beutazni a világot és látni a rajongók támogatását világszerte. Sao Paolo-ba megyünk, aztuán Mexikóvárosba, a világ minden tájára eljutunk és a rajongóink hasonló szenvedéllyel bírnak bárhová is megyünk. Csodálatos tudni, hogy ilyen rajongói támogatás áll mögöttünk.

Egy dolog, ami számotokra hiányzik a Twilight előtti életetekből?
Stewart: Szeretek kint lenni. Szeretek sétálni és tudni kimenni – nincs baj a rajongókkal, a rajongók nagyszerűek, ők békén hagynak. Más emberek a gond, tudod kikre gondolok. A többiek…
Pattinson: Szeretek L.A. környékén autókázni. Tudom hogy nem sok ember mondja ezt, de ha nem kell elmenned sehová, L.A. a legjobb hely az autókázáshoz. Volt az a kis autóm, egy nyitható tetejő kocsim… nagyon hiányzik ez: ahogy a nap lemegy, miközben a hegyek között vezetek. Ez egy nagyszerű dolog és egy kicsit hiányolom. Nem ugyanolyan mikor 10 autó követ téged.
Lautner: Bevásárlóközpontokban, moziban lógni. Korlátokat kell felállítanod, de nem hagyhatod, hogy eluralkodjanak rajtad.

A legemlékezetesebb rajongói élmény?
Stewart: Olaszországban volt két lány, akik statiszták voltak. Korábban Vancouver-ben találkoztam velük, de ők alapvetően Minnesotából jöttek, sok utazás és különös véletlen hogy úgy történt, hogy mellettük kellett állnom.
Lautner: Sok van. A brazil fanok nagyon szenvedélyesek. A repülőtéren fogadtak minket. Nyilvánvalóan voltak korlátok, de azokat nem láttam. Egy érdekes séta volt a repülőtér ajtajától a kocsiinkig.

Az interjút készítette: Sandy Cohen

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More