About this blog

2009. december 5., szombat

Twilight Watch: Női vámpírok - Beszélgetés Nikki Reed

Nikki Reed-del fejezzük be a Twilight-os Cullen klánnal folytatott interjúsorozatunkat, ő a gyönyörű és temperamentumos Rosalie Hale-t játssza. Elektronikus úton beszéltem vele mozgalmas menetrendje miatt. Megosztja velünk, hogy milyen volt egy új rendezővel dolgozni, mennyiben volt másabb a következő filmet, az Eclipse-t forgatni és hogy mit fog csinálni a Twilight után.
Mi változott meg legjobban az életedben mióta megjelent a Twilight?
A legnagyobb változás az, hogy az emberek most felismernek. A Twilight előtt esetenként volt olyan, hogy „Hé, te vagy az a lány abból a filmből?” de senki sem tudta se a keresztnevem, se a vezetéknevem. A Saga rajongói elképesztők, és ez nagyon hízelgő.

Miben különbözött a New Moon forgatása a Twilight-étól?
Mindannyian barátok voltunk amikor Vancouver-be mentünk a New Moon-t forgatni. Volt egy egyértelmű közelség, ami a Twilight vége felé kezdett nyilvánvalóvá válni.

Változott valami az egyik filmről a másikra olyan módon, ahogy csapatként egymásra hattok?
Igen, tartottunk egy csomó csoportos vacsorát.

Van neked vagy a Cullen színészeknek valamilyen rituáléja vagy valami, amivel felkészültök vagy felpörgetitek magatokat a forgatás előtt?
Nem igazán van ilyen ,,karakterbe való belerázódási rituálé”, hacsak nem veszed ilyennek a folytonos viccelődést.

Rosalie szerepe folyamatosan nő minden egyes filmben. Mely jelenetek forgatása – mind a három filmet tekintve – voltak a kedvenceid és miért?
Csak tegnap fejeztem be az Eclipse-t és az utolsó jelenet amit forgattunk valószínűleg eddig az a kedvencem. Végre elmondhattam a történetemet egy nagyon barátságos, mégis bonyolult módon.

Milyen volt Chris Weitz-zel dolgozni a New Moon-on és David Slade-del az Eclipse-n?
Kihívás, mert az összes rendezőnek különböző perspektíváik és különböző megközelítéseik vannak. Nagyszerű volt David-del dolgozni, mert vette a fáradságot, hogy leüljön velem és átvegyünk minden pillanatot. Chris egy elképesztő ember, de sajnos nem dolgoztunk túl sokat együtt, mivel a Cullen-ék csak néhány jelenetben vannak a New Moon-ban. David nem akármilyen ember és nagyon jó volt vele együtt dolgozni. Mind a kettőjüknek nagyon erős látóképessége van, ami lényeges.

Elizabeth Reaser azt mondta, hogy ti ketten nagyon összebarátkoztatok a forgatáson és szerettek Jay-Z-t hallgatni. Ez az amit általában a szünetekben csinálsz?
Igen, Elizabeth és Én igencsak összebarátkoztunk az Eclipse forgatása alatt. Az élmény Vancouver-ben ezzel az alkalommal sokkal elszigeteltebbnek hatott, mert a szereplőket biztonsági okokból szétválasztották, hogy különböző szállásokon legyenek. Mindannyian teljesen kimerültek voltunk és folyamatosan fényképeztek minket akármikor elhagytuk a szállásunkat. Nagyon hálás voltam, hogy Elizabeth ott volt velem Jay-Z-vel és étcsokival borított Halvah-al.

Milyen másfajta zenét hallgatsz most?
Szeretem Chris Cornell-t.

Hogyan hatott a Twilight a karrieredre?
Másfajta közönségnek mutatott be, több kritikát kapok, és megtanított, hogy sokkal többet nevessek.

Milyen fajta munkát szeretnél csinálni, ha egyszer vége lesz a Twilight Saga-nak?
Minden bizonnyal lazítani fogok egy időre és felfedezem a rendezést/producerkedést/írást.

Végül, mi egy szójátékot játszunk mindenkivel akit interjúztatunk. Kérlek mondj egy olyan szót, amivel leírod a Cullen-klánt alakító társaidat, kezdve Peter Facinelli-vel.
Bolond.

Ashley Greene
Aranyos.

Robert Pattinson.
Filozófikus.

Kellan Lutz.
Lelkes.

Elizabeth Reaser.
Gyönyörű.

Jackson Rathbone.
Kitartó.

Kristen Stewart.
A szívem.

Fordította: Niki

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More